امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
پایگاه خبری دزآوانما با شما هستیم..
وزیر ارتباطات:

مسیر تثبیت تزریق ماهواره به لایه لئو با پرتاب “نور۲” هموار شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: ماهواره "نور ۲" بر شانه "ماهواره‌بر بومی قاصد" با موفقیت برای اولین بار در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفت و مسیر تثبیت تزریق ماهواره به لایه لئو که دستور رییس جمهور و مصوبه اولین جلسه شورای عالی فضایی در دولت مردمی بود، هموار شد.
کد خبر: 562
زمان انتشار: 17 اسفند 1400 - 17:59 -
1338 بازدید

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش دزآوان، «عیسی زارع‌پور» در پیام اینستاگرامی از موفقیت‌آمیز بودن پرتاب ماهواره «نور ۲» خبر داد.

وی افزود: در ایام پر برکت شعبانیه که زمین و زمان به یمن ولادت ائمه اطهار(ع) منور است و باران رحمت پروردگار بر زمین جاری است، امروز با تلاش و مجاهدت جوانان متخصص و انقلابی این سرزمین و به دست سبزپوشان سپاه اسلام، ماهواره «نور ۲» بر شانه «ماهواره‌بر بومی قاصد» با موفقیت برای اولین بار در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفت و مسیر تثبیت تزریق ماهواره به لایه لئو (مدار نزدیک زمین) که دستور رییس جمهور و مصوبه اولین جلسه شورای عالی فضایی در دولت مردمی بود، هموار شد.

زارع پور عنوان کرد: نور ۲ که نخستین سیگنال های آن توسط ایستگاه های زمینی با موفقیت دریافت شد، ماهواره ای سنجشی‌-شناسایی است که هر ۹۰ دقیقه به دور زمین گردش خواهد کرد و در هر شبانه‌روز ۱۶ بار از فراز سپهر ایران‌زمین خواهد گذشت و ماموریتش حداقل سه سال ادامه خواهد داشت.

وزیر ارتباطات این موفقیت ارزشمند را به محضر رهبر فرزانه انقلاب، ریاست جمهوری، مردم سرفراز ایران، دانشمندان مجاهد نیروی هوافضای سپاه پاسداران و همه متخصصین و تلاشگران صنعت فضایی کشور تبریک گفت.

زارع‌پور تاکید کرد: به‌تدریج با تکمیل حلقه‌های دانش ساخت و پرتاب ماهواره، به فضل خداوند، مسیر قرار دادن ماهواره های مورد نیاز کشور در مدارات مختلف زمین را با سرعت طی خواهیم کرد. دانش اگر در ستاره ثریا باشد ایرانیان آن را به دست خواهند آورد.

به گزارش ایرنا، دومین ماهواره نظامی ایران با نام نور-۲ امروز همزمان با اعیاد شعبانیه توسط ماهواره‌بر سه مرحله‌ای و سوخت ترکیبی قاصد نیروی هوافضای سپاه به فضا پرتاب و با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین تزریق شد.

نور-۲ که ماهواره‌ای سنجشی و شناسایی است با سرعت ۷/۶ کیلومتر بر ثانیه و ۴۸۰ ثانیه پس از پرتاب در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار گرفت./ایرنا

بنر تبلیغاتی

نوشته شده توسط: خبرنگار دزآوان

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *