امروز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳
پایگاه خبری دزآوانما با شما هستیم..

فرماندار: زیرساخت‌های لازم برای پذیرایی از میهمانان نوروزی در دزفول فراهم شود

فرماندار ویژه شهرستان دزفول از مسوولان ادارات این شهرستان خواست همکاری لازم برای تامین زیرساخت‌های پذیرایی از میهمانان نوروزی را داشته باشند.
کد خبر: 519
زمان انتشار: 12 اسفند 1400 - 21:23 -
1485 بازدید

به گزارش دزآوان علی فرهمندپور روز چهارشنبه در نشست ستاد خدمات مسافران نوروزی در سالن جلسات فرمانداری ویژه دزفول افزود: مسوولان و مدیران ادارات در تعطیلات نوروز، ورود و خروج خود را به فرمانداری  اطلاع دهند تا هنگام بروز مشکل سریع اقدام شود.
وی از شهردار و شورا که ستادهای لازم را تشکیل و فضاسازی کردند، قدردانی کرد و گفت: اقدامات لازم برای جلوگیری از حادثه در چهارشنبه سوری انجام شود.
فرماندار ویژه دزفول به اجرای طرح مالک اشتر برای حفظ امنیت اشاره کرد و افزود: تمام مهمانسراهای ادارات تا بعد از تعطیلات عیدنوروز  با هماهنگی ستاد تحویل میهمانان داده شوند.
وی درخصوص فعالیت دستفروشان در ورودی و خروجی‌های شهر نیز گفت: اگر بازارچه های شمال و جنوب شهرداری آماده است هرچه سریعتر افتتاح شوند تا منظر ورودی شهر بهتر شود.
عباس چراغ چشم رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول نیز اظهارداشت: کمیته‌های ۱۱ گانه درخصوص استقبال از میهمانان نوروزی در دزفول تشکیل شده تا از میهمانان نوروزی با نهایت تکریم، احترام و خدمات از آنها پذیرایی شود.
وی افزود: باید تلاش شود میهمانان نوروزی
با ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی‌های دزفول آشنا شوند که این امر در رشد و توسعه شهرستان موثر است.
چراغ چشم بیان کرد: باید با ارتباطاتی که بواسطه ورود گردشگران به دزفول برقرار می‌شود برای  ایجاد اشتغال در شهرستان بهره گیریم.
وی با بیان اینکه برنامه ستاد  نوروزی دزفول از ۲۵ اسفندماه آغاز  و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد، ادامه داد: تمامی ادارات باید ستاد خدمات مسافران نوروزی را در اداره تشکیل و گزارش‌ها را به دبیرخانه ارسال کنند.

حفاری در ایام نوروز ممنوع است

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول گفت: حفاری در روزهای پایانی اسفند تا نیمه فروردین ۱۴۰۱ ممنوع است و باید با بنر و بیلبورد
خوش آمدگویی، زیباسازی شهری و معرفی تابلوهای گردشگری از میهمانان نوروزی استقبال کرد.
وی افزود: کشیک نوروزی ادارات از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه ارسال شوند و ظرفیت‌های آموزش پرورش، شهرداری، هلال احمر، هتل ها و باغ ویلاها معرفی و برای پذیرش میهمانان نوروزی برنامه ریزی شود.
چراغ چشم اظهارداشت: وضعیت بهداشتی
سرویس های بهداشتی باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و نظافت به صورت روزانه و ساعتی انجام شود.

وی افزود: مسافران نوروزی در ایام نوروز و با  گرم شدن هوا از رودخانه دز برای آب تنی استفاده می کنند که شهرداری باید در این خصوص توجه داشته باشد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول اظهارداشت: باید به اماکن مذهبی زیارتی  نیز توجه ویژه شود ضمن اینکه
نمایشگاه نیروی هوایی نیز برنامه های ویژه ای خواهد داشت.
وی بر ضرورت پاکسازی محوطه تاریخی یعقوب لیث به عنوان  یکی از مناطق  گردشگری  تاکید کرد و گفت:  حدود ۷۰ قایق در محدوده دریاچه دز جنب روستای پامنار داریم که هیچکدام جلیقه نجات  و بیمه ندارند که باید تدبیری برای آنها اندیشیده شود.
چراغ چشم بر ضرورت تامین روشنایی جاده ها برای امنیت مسافران، بازسازی تابلوهای رانندگی و تامین  امنیت مسافران با کمک بسیج تاکید کرد و افزود: برخی دستفروشان  مسیرها را نامناسب می‌کنند که صمت باید با برگزاری نمایشگاه های بهاره نظم ایجاد کند.
محمدحسن پرآور رئیس شورای  اسلامی شهر دزفول نیز گفت: امسال در صورت مناسب بودن شرایط، دزفول یکی از شهرستان هایی است که بیشترین مسافران را به سمت خود جذب خواهد کرد زیرا ظرفیت های آب وهوایی، توریستی و جاذبه های گردشگری زیادی دارد .
پرآور افزود: شورای شهر آمادگی لازم را دارد تا مردم با کمترین دغدغه به دزفول سفر کنند .

لزوم ساماندهی سگ‌های ولگرد از معضلات دزفول

سید حسن عیسی زاده شهردار دزفول نیز گفت:
باتوجه به وقفه ای که به خاطر شیوع کرونا در سفرهای نوروزی کرونا افتاده پیش بینی می‌شود میهمانان نوروزی زیادی به دزفول وارد شوند .
وی با اشاره به برگزاری نخستین نشست استقبال ار بهار از ۲۲ دیماه در شهرداری افزود: زیباسازی، لکه گیری، منظر شهری، فضای سبز، فرش گل، سازه های ورودی و نصب  بنر در دستور کار است ضمن اینکه
کمپ نوروزی در سال‌های اخیر به علت تعطیل شدن سفرهای نوروزی  استهلاک زیادی داشته  که در حال بهسازی هستند .
شهردار دزفول اظهارداشت: سگ های ولگرد به عنوان یک معضل در سطح شهر دزفول مطرح هستند و مشکلاتی برای شهروندان و مسافران ایجاد می کنند که با هماهنگی‌های انجام شده با استان اقداماتیدر این زمینه انجام شده است.

تشکیل هفت کمیته استقبال از نوروز در شهرداری

مسعود طالبی فر مشاور شهردار دزفول در امور شهری نیز گفت: با توجه به تجربیات گذشته، شهرداری دستورالعمل استقبال از بهار را تهیه کرده و  هفت کمیته از جمله کمیته اجرایی،  حمل و نقل،  خدمات نجات،  اسکان و  اطلاعرسانی فعال کرده است.
وی افزود: پاکسازی مبادی ورودی شهری، جمع آوری نخاله های ساختمانی ، لایروبی، آماده سازی کمپ نوروزی، هرس درختان و راه اندازی سرویس بهداشتی از جمله اقدامات شهرداری برای استقبال از میهمانان نوروزی است ضمن اینکه برای کمپ نوروزی نیز محل
شارژ موبایل، پخت غذای گرم و سایر خدمات نیز در دست تهیه است.

طالبی فر افزود: آماده سازی فضای شهری، راه اندازی فرش گل، دیواره نگاری، فضاسازی، نورپردازی، گل کاری و رنگ آمیزی مبلمان شهری، نورپردازی پل ها و آب نماهای شهری از دیگر اقدامات شهرداری است و برای  محل های شاخص شهری از جمله آستانه سبزقبا، ساحل رودخانه و بازار قدیم نیز برنامه داریم.
وی با بیان اینکه پارک‌های اقامتی نیز از همه نظر آماده شدند، افزود: ایستگاه های از من بپرس به عنوان راهنمای شهری راه اندازی و نقشه های گردشگری با همکاری بخش خصوصی تهیه شده اند ضمن اینکه ترمینال های مسافرتی برای ورود میهمانان نوروزی آماده اند.
طالبی فر با بیان اینکه تورهای گردشگری یک روزه و دزفول گردی نیز راه اندازی خواهند شد، گفت: زباله های شهری در نوروز بین ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش می یابند و به ۲۳۰ تن می رسند لذا زباله های شهری در ۲ نوبت از سطح پارک ها جمع آوری می شوند .
مشاور شهردار دزفول در امور شهری افزود: جمع آوری لاستیک های فرسوده در آستانه چهارشنبه سوری، برقراری امنیت پارک ها و کمپ ها با همکاری نیروی انتظامی، ضدعفونی و رنگ آمیزی اتوبوس‌ها و تاکسی ها نیز از دیگر اقدامات در دست اجرای  شهرداری است .

لزوم درج پیام‌های محیط زیستی در سطح بیلبوردهای شهر

مسعود نوری سرپرست اداره حفاظت محیط زیست دزفول نیز گفت: انتظار می رود در  بنرهای خوش آمدگویی پیام های زیست محیطی نیز اعلام شود تا گردشگران در قبال محیط زیست مسوول باشند.
وی افزود: به جای استفاده از راهنماهای کاغذی، فایل محتوایی دیجیتال برای راهنمایی مسافران تهیه و از طریق مبادی مختلف به مسافران ارائه شود.
سیدعلی پژمان بخشدار چغامیش نیز گفت: چادرهای استقبال از میهمانان نوروزی در ورودی دزفول  از سمت شوشتر در نظر گرفته شده و ۱۶ چشمه سرویس بهداشتی در محدوده زیارتگاه سیدنور برای گردشگران در حال ساخت است .

حجم بارندگی‌ها بیشتر می‌شود

علی کرمی رییس هواشناسی صفی آباد دزفول نیز گفت:  رفته رفته حجم بارندگی ها بیشتر می شود و سامانه های بارندگی بیشتری وارد منطقه می شوند .
وی افزود: با توجه به  فعال شدن چشمه های ریزگرد از طرف عراق،  باید تدابیری اندیشیده شود تا به خوبی به مردم اطلاع‌رسانی شود.
کرمی اظهارداشت: بار قبل با وجود اطلاع‌رسانی انجام شده، استانداری به موقع تصمیم گیری نکرد و مشکلاتی ایجاد شد.
وی افزود: اعلام کردند ۹۶ ساعت قبل ریزگردها اعلام شوند  ولی این امر  مقدور نیست و پیش بینی قبل از ۱۲ یا ۲۴ ساعت دقیق نیست.

افزایش بازرسی‌های بهداشتی از ۲۵ اسفند در دزفول

محمدعلی شفیعی نیا رئیس  مرکز بهداشت شهرستان دزفول نیز  گفت: بازرسی ها از ۲۵ اسفند افزایش می یابند ولی با توجه به اینکه کرونا هنوز هم پابرجاست،  نگرانی هایی در خصوص دورهمی‌ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه شهروندان باید همچنان کرونا را جدی بگیرند تا بعد از نوروز، پیک کرونا را نداشته باشیم، افزود: طبق نظر ستاد ملی کرونا کسی مجوز مسافرت دارد که واکسیناسیون کامل داشته باشد.
بخشدار مرکزی دزفول نیز در این نشست گفت: برای جمع آوری زباله باغ ویلاها باید چاره اندیشی شود .
مرتضی جودی فر افزود: نقاط تاریک جاده بن جعفر،  سه راهی زاویه ها و جاده شمس آباد روشن شدند ضمن اینکه زیباسازی و رنگ آمیزی نیز در حال انجام است.

وی افزود: حدود ۵۰ هزار متر آسفالت با اعتباری افزون بر ۱۰۰  میلیارد ریال در روستاها  در حال انجام است که  امیدواریم تا پایان سال تکمیل شوند .

آغاز طرح آرامش بهاری در بقاع دزفول

مصطفی عباسی نژاد رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دزفول نیز گفت: طرح آرامش بهاری در سطح بقاع دزفول آغاز شده و زیباسازی بقاع در حال انجام است ولی سرویس های بهداشتی سبزقبا شرایط بسیار بدی دارند که باید اقدامی برای آنها انجام شود.

سرهنگ پاسدار محسن خزائی مسوول  اردوی گردشگری ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز گفت: برای اردوی راهیان نور، اردوگاه قدس و اردوگاه جعفرزاده را آماده کردیم .
وی افزود: روزانه  چهارهزار قرص  نان  برای ۸۰۰ نفر میهمان این اردوگاه ها باید تهیه شود ضمن اینکه  خرید مرغ،  گوشت و سایر اقلام نیز باید مدنظر باشد.
سرهنگ خزائی با بیان اینکه باید تره بار، صنایع دستی و سایر جاذبه های صنفی را برای راهیان نور درنظر گرفت، گفت: می توان خوراکی  و میوه های محلی را  در مسیر راهیان نور قرار داد و علاوه بر راهنمای گردشگری مستقر در ورودی شهر، این راهنماها در مرکز شهر و بازار قدیم نیز راه اندازی شوند .

خزائی  پیشنهاد داد از خوابگاه دانشگاه آزاد، اصول دین و حوزه علمی آیت اله معزی نیز استفاده شود .

شرایط بهداشتی شکننده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست گفت: در راستای اهداف کلان دولت، امسال شاهد ورود مسافران نوروزی خواهیم بود این در حالی است که بیش از ۲ونیم سال پرسنل بهداشت و درمان درگیر کرونا و زیرفشار هستند .
مهرداد کلانتریان افزود: به طور قطع بار مسافران زیاد است که ضمن استقبال از میهمانان نوروزی، پرسنل درمان خسته هستند و  کوتاهی هر ارگانی درگیری پرسنل را زیادتر می کند لذا شرایط بهداشتی  هنگام طبخ غذا و مصرف  آب شرب باید موردتوجه قرار گیرد .
وی با بیان اینکه در پیک التور نیز هستیم، افزود: چهارشنبه سوری را نیز در پیش داریم، با توجه به اینکه
برخی ویروس ها در اجتماعات جهش می یابند در تبلیغاتی که می شود رعایت پروتکل ها،  واکسیناسیون و  قرنطینه افرادی که درگیر هستند باید  مدنظر قرار گیرند .
کلانتریان گفت: هنوز در پیک کرونا  هستیم، پیک کرونا با شیب ملایم به سمت پایین ادامه دارد و ویروس در اجتماعات می تواند دچار جهش شود.
وی شرایط بهداشتی را شکننده دانست و اظهار  امیدواری کرد با همکاری نهاد های مختلف تا پایان تعطیلات نوروز وضعیت مدیریت شود زیرا اگر پیک کرونا زیاد شود بار بیمارستان به ویژه در بخش کودکان  زیاد می شود
و خدمات رسانی به بیماران کاهش خواهد یافت.
شفیعی نیا بیان کرد: طبق تجربه، روزهای ابتدای سال میزان سکته های قلبی و مغزی به شدت افزایش می یابند و اگر بیماران مجاب نشوند به بیمارستان بروند تبعات آن گریبانگیر جامعه خواهد شد .
وی افزود: کمیته های متعددی در خصوص نوروز  تشکیل شده و جوانب بررسی، رصد و مدیریت می شوند .
محمد مهدی شریف رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای دزفول نیز گفت: سیاه چادرهایی که حاشیه راه زده می شوند باید  فاصله را  رعایت کنند  تا اتفاق خاصی رخ ندهد.
وی افزود: احتمال بارندگی در روزهای اخیر وجود دارد که حین بارندگی و چند روز بعد از آن  امکان تکمیل لکه گیری و آسفالت نیست.
شریف با بیان اینکه لکه گیری جاده سبزاب و  سربیشه در حال انجام است، گفت: علائم خط کشی جاده شوشتر، بن جعفرو میانرود انجام شده است .

مصطفی  طحان رئیس جمعیت هلال احمر دزفول نیز گفت: هلال احمر در ۲ زمینه امداد و نجات و راهنمایی مسافران نوروزی  در نوروز فعال است ولی با توجه به اینکه تمام امکانات و تجهیزات  هلال احمر در جاده اندیمشک از بین رفت و جایگزین نشده باید همکاری هایی در خصوص استقبال از میهمانان نوروزی صورت گیرد .
وی افزود: پایگاه  امداد ونجات علی کله نیز نیازمند آماده سازی است  .

نمایشگاه هوایی دزفول از یکم تا یازدهم فروردین برپا می‌شود

رحمت اله رجبی مسوول هادم پایگاه چهارم شکاری دزفول نیز گفت:  از یکم تا ۱۱ فروردین ماه نمایشگاه هوایی چهارم شکاری برقرار است و روزانه
۲ سورتی پرواز در صبح و ۲ سورتی پرواز عصر انجام می‌شود .
وی افزود: روزانه ۱۲ تا ۱۵ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد که محل خوبی برای گردشگری است ضمن اینکه غرفه های فرهنگی و صنایع دستی نیز  برای علاقه‌مندان در نظر گرفته شده است .
رجبی گفت: برای اولین بار اسکان راهیان نور را نیز داریم و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در پایگاه مستقر می‌شود.
وی بر ضرورت تبلیغات میدانی در سطح شهر،
رسانه ها و فضای مجازی برای این نمایشگاه تاکید کرد و گفت: برای تردد مسافران به اتوبوس نیاز داریم .

علیرضا  چرخابی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول نیز گفت: بوستان ساحلی
علی کله، باغ ویلاها و بخش‌های کوهستانی سردشت و شهیون دزفول پذیرای مسافران نوروزی هستند که
انتظار می رود مدیران کل برای ارائه خدمات بیشتر همکاری لازم را با مدیران دزفول داشته باشند.
وی افزود: ورودی های شهر دزفول  محلی برای فروش صنایع دستی  و خوراکی های سایر شهرها تبدیل شده که زیبنده دزفول نیست و انتظار می رود در ورودی شهر سوغات و صنایع دستی دزفول فروش رود ./ایرنا

بنر تبلیغاتی

نوشته شده توسط: خبرنگار دزآوان

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *